Styrelse

pelle

Pelle Hjortblad

Styrelseordförande

Pelle Hjortblad har en lång erfarenhet av att leda företag med internationell verksamhet där fokus varit på försäljning, marknadsföring och organisation. Pelle Hjortblad har bland annat varit vd på Paynova och försäljningschef på Tele2. Han äger och driver idag Toftaholm Herrgård parallellt med uppdrag som managementkonsult. Pelle Hjortblad är idag styrelsemedlem i Stratsys, Webforum Europe, Motion Display (AktieTorget), Trippus Event Solutions samt styrelseordförande i Comintelli och TiksPac (AktieTorget). Född: 1955.

Invald: 2018
Antal aktier: 0
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Pelle Hjortblad är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

helena vit

Helena Sandermark

Styrelseledamot

Helena Sandermark har omfattande erfarenhet från mediaindustrin med ledande befattningar och styrelseuppdrag. Under perioden 2001-2007 var hon VD för Nordisk Film Post Production, Nordens ledande mediabolag. Nordisk Film skapar och distribuerar stora succéfilmer som till exempel den Oscarsnominerade ”Land of Mine” och TV-serier som BECK. Därefter tillträdde hon som VD för Dagsljus AB som är Nordens ledande uthyrningsbolag av teknik för film-, reklam och TV produktioner. Sedan 2016 är Helena VD för Visual act Scandinavia AB som utvecklar och tillverkar avancerade tekniklösningar för den växande underhållningsindustrin. Född: 1966.

Invald: 2017
Antal aktier: 100 000
Teckningsoptioner: TO 4: 50 000, TO 5: 50 000
Oberoende: Helena Sandermark är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

magnus

Magnus Sundelin

Styrelseledamot

Magnus Sundelin är grundare och vd i SEO Design som hjälper företag med digital marknadsföring och webbutveckling. Han har också tidigare byggt upp och sålt ett vaktbolag, vilket gett god erfarenhet av personalutveckling och hur man bygger starka team i företag. Magnus Sundelin har studerat till civilingenjör i Maskinteknik på Chalmers Tekniska Högskola. Född: 1976.

Invald: 2018
Antal aktier: 0
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Magnus Sundelin är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

oscar

Oscar Öberg

Styrelseledamot

Oscar Öberg är grundare och vd i företaget Softube som säljer musikproduktionsprogram till småföretagare och privatpersoner på en global marknad. Softube har genom att etablera ett starkt varumärke och med effektiv marknadsföring vuxit kontinuerligt sedan starten och omsätter idag drygt 40 MSEK med god lönsamhet. Oscar Öberg är civilingenjör i Datateknik från Tekniska Högskolan i Linköping. Född: 1978.

Invald: 2018
Antal aktier: 72 000
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Oscar Öberg är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.

henrik2

Henrik Stangel

Adjungerad

Henrik Stangel har en lång karriär inom Bonnier-koncernen bakom sig och har bland annat varit försäljningschef på Bonnier News (DN, Expressen, Dagens Industri) och vd på Dagens Industri. Han har även varit försäljningschef på Posten Sverige. Utöver detta har han arbetat i styrelsen för bland annat HittaHem, Fakturino, Hemnet och varit styrelseordförande för Insplanet (First North). Henrik Stangel driver idag en egen verksamhet via WizeWays med bland annat rådgivning inom affärsutveckling och försäljning. Henrik Stangel är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm. Född: 1963

Invald: 2018
Antal aktier: 0
Teckningsoptioner: 0
Oberoende: Henrik Stangel är oberoende i förhållande till bolaget, bolagsledningen, samt bolagets största ägare.