Generell mjukvaruutvecklare embedded systems

Hos oss bjuds det på en hisnande fart, spännande utmaningar, och framför allt – vi har otroligt roligt tillsammans! I rollen som mjukvaruutvecklare får du möjlighet att utveckla både dina idéer och dig själv. Ansök idag för att bli en del av vår värld av high performers!

Lockas du av att programmera mot en tight deadline? Och när du klarat en så kommer det en ny, 400 mikrosekunder senare, och igen och igen. De som bedömer om du lyckats eller inte är 200 miljoner TV-tittare som i realtid följer de största sändningarna som görs.

Intuitve Aerial utvecklar kamerastabiliseringsutrustning som används i några av världens största TV-produktioner och av välkända filmproduktionsteam. Våra produkter måste leverera enastående prestanda och pålitlighet dag efter dag, oavsett om det är på en räls i en TV-studio i Köpenhamn, på en wire i Royal Albert Hall eller på en jeep i Serengeti. Vi söker nu en utvecklare för inbyggda realtidssystem för att fortsätta driva utvecklingen i nästa generations produkter.

Som utvecklare hos Intuitive Aerial jobbar du på samtliga stadier i våra utvecklingsprojekt, från idégenerering genom implementation till tillverkning och eftermarknadssupport. Att både ha idéer och kunna genomföra dem ser vi som en självklarhet.

Vi ser att den vi söker har goda kunskaper i, och erfarenhet av, en eller flera av:

  • Inbyggda system, programmerade med C/C++
  • Hårda realtidssystem
  • Reglerteknik
  • Matlab/Octave, Python
  • Versionshantering, git, CI, enhets- och systemtestning

Är detta något för dig? Varmt välkommen med din ansökan, innehållandes personligt brev och CV! Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse.

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information kontakta:
Operativ Chef, Malin Danckwardt-Lillieström
Telefon: 013-99 13 990
E-post: hello@intuitiveaerial.com