Vi söker en produktions- och inköpsansvarig

(Publ. 11 sept 2018) Till vår lokal i centrala Linköping söker vi en produktions- och inköpsansvarig. Tjänsten utgör en central funktion i vår organisation med ett brett ansvar för hela produktionskedjan, från att produktionssätta prototyper till att säkerställa leveransklara produkter. Detta innebär bland annat att ta fram produktions- och monteringsunderlag, hitta lämpliga leverantörer, genomföra inköp, säkerställa leveranser samt ansvara för montering och testning av produkt redo till kund. Du arbetar tillsammans med vår produktionspersonal (idag tre personer) där du leder, planerar och följer upp den dagliga verksamheten.

Våra produkter är tekniskt avancerade och består av både specialtillverkade delar (mekaniska och elektriska) och standardkomponenter. Visst delmontage utförs av leverantörer men slutmontering och service sker i våra lokaler i Linköping. Vi producerar idag relativt låga volymer och en av dina uppgifter kommer att vara att leda arbetet med att anpassa vår produktion till högre volymer med hög effektivitet och bibehållen kvalitet. Detta inkluderar frågeställningar som optimering mellan inhouse och outsourcade moment, införa ett produktions- och materialplaneringssystem, hitta lämpliga avtalsformer med strategiskt viktiga leverantörer samt beräkna rätt nivåer för säkerhetslager av kritiska komponenter med långa ledtider.

Övergripande arbetsuppgifter

  • Leda produktionsmöten samt säkerställa och ansvara för den totala kvaliteten från order till leverans
  • Arbeta för en effektiv produktion och aktivt arbeta med avvikelser i den dagliga verksamheten
  • Planera och genomföra inköp i rätt tid och till rätt kostnad
  • Ansvara för kapacitetsberäkningar, lagerhållning samt bevakning av beställningar och fortlöpande kontakt med leverantörer
  • Vara aktiv och delaktig i själva produktionen vid behov

Din bakgrund

Du har ett stort tekniskt intresse och tidigare erfarenhet från tillverkande industri vilket gör att du kan läsa och ta fram enkla tekniska ritningar. Om du har arbetat med produktionsplanering och/eller inköp är detta värdefullt i vår bedömning av din lämplighet för rollen. Eftergymnasial teknisk utbildning är meriterande men inget krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift och du arbetar obehindrat i produktionsrelaterade affärssystem och MS Excel.

Din person

Då Intuitive Aerial är en liten teknikfokuserad organisation söker vi en kollega som trivs i och drivs av en dynamisk miljö med stort utvecklingsfokus. Vi önskar en ambitiös person som vill ta ett helhetsansvar för att driva och utveckla företagets produktionsfunktion. Du är strukturerad, noggrann och målinriktad med ett tydligt driv och förmåga att självständigt utföra dina arbetsuppgifter. Du strävar alltid efter ordning och reda och leder arbetet i produktionsgruppen på ett tydligt och konsekvent sätt med tät uppföljning och nära dialog. I rollen som inköpare är det viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och är professionell i ditt sätt att kommunicera. Vi här på kontoret vill även ha en trevlig kollega som tycker det är kul att arbeta resultatfokuserat med våra produkter.

Om Intuitive Aerial

Intuitive Aerial är ett svenskt innovationsbolag som utvecklar högteknologiska produkter för stabilisering och fjärrstyrning av rörliga kameror inom både film och TV-industrin. Bolaget riktar sig primärt mot tjänste- och uthyrningsföretag som arbetar på uppdragsbasis med inspelning och livesändning av rörliga bilder världen över.

Intuitive Aerial erbjuder produktserien NEWTON – kompakta gyrostabiliserade kamerahuvuden samt DOMINION som används för fjärrstyrning av bolagets produkter och kamerasystem från tredje-part. Företaget är även känt för produkten AERIGON – en filmdrönare som lyfter och stabiliserar tunga proffskameror men sedan 2017 fokuserar firman på utveckling och försäljning av NEWTON-serien. Intuitive Aerial är listat på Nasdaq First North Stockholm sedan januari 2015.

Låter detta som något för dig?

Varmt välkommen med din ansökan, per mail eller genom formuläret nedan, innehållandes personligt brev och CV. Tillträde sker omgående eller enligt överenskommelse. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information kontakta:

Operativ Chef, Malin Danckwardt-Lillieström
Telefon: 013-99 13 990
E-post: hello@intuitiveaerial.com

 

WE WANT YOU!

As we continue to expand, we are always looking for excellent individuals to join our highly professional team.

Please contact us at hello@intuitiveaerial.com to learn more about the current opportunities available.

Join our team!

We are always looking for talented people to join our team. Interested in joining us?

Fill out the form to make an inquiry.